Hankkeen kuvaus

Rauhallinen, aurinkoinen alue keskustan kanssa kävelyetäisyydellä: tämä on kehys, jonka tyylikäs vanhempi omistajapari valitsi tulevaisuuden kodiksi. Sijaitsee Lugano-järven rannalla, kattohuoneisto, joka on kuuluisa kuuluisasta kuuluisasta Monte Caslanostaan, joka on jo kauan sitten sisällytetty liittovaltion maisemaluetteloon luonteensa kauneuden vuoksi.

Korkea elintaso taataan laajojen tilojen, laajojen aukkojen kirkkauden ja katettujen terassien antelias pintojen ansiosta. Koska arkkitehtoninen kehys on rakennettu puusta, sisustus on myös suunniteltu luonnollisella yksinkertaisuuskäsitteellä: kuten esimerkiksi valittu sisustusmaali on korkeapigmentoitu kaseiinipohjainen kaava. Luonnollinen valaistus taataan myös tiloille, jotka ovat yleensä sokeita: käytävällä ja pesutupaissa on kattoikkunat, jotka täyttävät tilat zenitaalivalolla. Vaikka keinotekoisen valaistuksen skenaarioita on tutkittu valonlähteen piilottamiseksi, samalla kun levitetään lämpimää, ympäröivää valoa tilaan ylhäältä.

Sisustusjakauman optimointi ja kalusteiden ergonomia ovat avain tähän projektiin. Asuinalueelle on ominaista mukava istuinjärjestely, joka takaa vieraanvaraisen keskustelualueen. Vaikka kirjastoseinä, terassilla olevien suurten liukuvien lasiovien edessä, pidettiin toimivana arkielämän keskuksena asiakkailleni, joilla on monia kirjoja, ja samalla isännöi televisiota ja hifilaitteita. Harmonisesti järjestetyt elementit tulkitsevat nykyaikaisen kodin toiminnalliset tarpeet persoonallisuuden ja tyylin kanssa. Pohjalaatikoilla, hyllyillä ja säilytysasemilla molemmilla puolilla on kaikki erityinen tehtävä: yhden kaltevan oven takana on tyylikäs piilotettu baari cocktailleille ystävien kanssa.