Hankkeen kuvaus

Päätehtävänä oli sisustaa ja sisustaa sisustus ruiskuttamalla henkilökohtaista tyyliä tyhjään ja epämukavaan kotiin.

Huoneisto sijaitsee rakennuksessa, joka on alun perin rakennettu hotelliksi ja myöhemmin muutettu asuinrakennukseksi. Huoneiston kokonaispinta-ala on 195 neliömetriä, projekti kosketti olohuone-keittiö-keittiön 75 neliömetrin avotilaa. Työskennellessäni projektin, minun piti keskittyä mieluummin tilan koristeluun, ilman että seinäasettelussa tapahtui merkittäviä muutoksia.

Asiakkaat ovat dynaaminen keski-ikäinen pari Venäjältä. Koska väri oli asiakkaan kannalta ensiluokkainen, aloimme valita korkea sävy valmistelemalla suuria maalinäytepaneeleja, ja viikon aikana nämä paneelit liikkuivat ympäri tilaa ikkunoiden valovirran mukaan tuntemaan keltaisen, vihreän , jokaisen värin siniset sävyt. Sitten lisättiin ranskalainen paperitukea sisal-tapetti ruokasaliin. Seinäpinnoitteen liitokset ovat tarkoituksella havaittavissa.

Asunnon epäilemättömistä eduista ovat lampi läheisyys ja viehättävät näkymät. Haittapuolia ovat rakenteellisen sarakkeen epäonnistunut järjestely sisätiloissa. Sen peittämiseksi rakennettiin kaksipuolinen takka, joka muodosti alueen, jossa oli sohva, kaksi nojatuolia ja ottomaanit. Yhdessä asunnon omistajan kanssa he nimettiin tätä aluetta leikillään "tupakointitilaksi", kuvitellen miesten seurustelua sikarista. Hauska on, että kukaan ei tupakoi tässä perheessä.

Takka on höyryä, koska sveitsiläisten määräysten mukaan bioetanolitakkaita ei voida asentaa huoneistoihin ilman savupiippua. Tarkemmin sanottuna laitteita, jotka polttavat 0.3 litraa bioetanolia tunnissa, mikä vastaa 2 kW: n lämmönsiirtoa, ei voida käyttää sisätiloissa ilman pakokaasujen poistojärjestelmää.

Osa huonekaluista on muuttanut asiakkaiden edellisestä pienestä huoneistosta, esimerkiksi karamellinvärinen nahkasohva. Se mukautui helposti uuteen sisätilaan muuttuneen kokoonpanon ansiosta: erikseen käytetystä puusta tuli osa sohvaa, mikä lisäsi istumapaikkojen määrää. Ruokasalin tuolien valinta osoittautui vaikeaksi, ja yllätyksekseni asiakas itse ehdotti epätavallista suunnitteluvaihtoehtoa, joka oli valmistettu metalliverkosta, käsinojilla ja nahkaistuimella. Arkkitehdin mukaan mallit näyttävät erityisen harmonisilta lämpimän sisal-seinän ja marmoripöydän taustalla.

Myös tamminen ruokapöytä on muuttanut edellisestä huoneistosta. Se ei vastannut uuden tilan mittasuhteita, joten se päätettiin käyttää epätyypillisellä tavalla. Talossa on nyt kaksi ruokapöytää, joista yhdestä on tullut vaakasuora kirjasto ja joka tervehtii omistajia ja vieraita valokuva-albumien, suunnittelukirjojen ja uteliaisien sisustusesineiden ulkoasulla. Vanhoja ja uusia esineitä yhdistää rauhallinen luonnollinen paletti. Viimeistely ja lisävarusteet lisäävät tekstuureja: saarni tammi, sisal tapetti, tyylikkäät kankaat tyynyihin ja sileät kasvisilkki matot sulautuvat yhteen harmonisessa sisustuksessa.