Hankkeen kuvaus

Valoon

Perhekodin laajennus tarjosi linkin viereiseen rakennukseen, jonka tarkoituksena oli luoda yksityinen Master Suite vain vanhemmille. Makuuhuoneen painopiste on toiminnallinen väliseinä, joka on päällystetty luonnonkivellä ja jota käytetään myös kylpyhuone kylpyhuone, hylätty täällä jaettu viimeistely. Tämä seinä on mahdollistanut suorittaa kaksi toimintoa samanaikaisesti: luoda dramaattisen taustan päätylle ja lisäksi erottaa vaatekaapialueelle varattu tila tutkimuksesta yhdistettynä. Suuret, harjatut tammepuut lisäävät vihjeen uroshahmosta, joka tarvitaan valkoisten sävyjen maadoittamiseen ja tasapainottamiseen.

Puhdas luonto

Tämän kylpyhuoneen edustama ilmapiiri sisältää kolme pääkonseptia: perinne, järjestys, rauha. Perinteiset materiaalit ovat eräitä avaimia tähän tilaan: massiivipintainen ja harjattu tammilattia ja Trani-kalkittu luonnonkivi pehmeällä seinärakenteellaan. Jokainen täällä oleva esine löytää tilansa piiloutuvan käsinmaalattujen siveltimellä varustettujen ovien taakse, jolloin silmä voi levätä. Mutta rentoutuminen ei lopu tähän: tilavalla suihkulla on kaikki hyvinvointimaailman tietotaidot, ja siitä tulee todellinen SPA kotona.