Hankkeen kuvaus

Näyttää todennäköisemmäksi, että nykyään kuullaan ihmisten pienentävän kotiaan, ja merkitykset ovat muuttumassa entistä positiivisemmaksi. Muutto suuremmasta talosta, mutta päästä täältä sinne ei ole niin helppoa.

Tämän 70 neliömetrin kattohuoneiston omistaja, joka sijaitsee Agnossa, Sveitsissä, muutti pienempään paikkaan, joka edelleen vastaa hänen tarpeitaan osittaisen kunnostuksen ansiosta.

Upouusi huonekaluasettelu antoi meille mahdollisuuden ylläpitää suurin osa olemassa olevista asiakkaiden huonekaluista, "jos tarvitsemme", kun taas lisäämällä uusia suhteellisesti avaruusosien mittakaavoihin, ne tarjoavat enemmän säilytystilaa. Upouusi mittatilaustyönä valmistettu seinäpaneeli sohva-alueella on suunniteltu omaksumaan ja korostamaan arvokasta asiakkaan taidetta.

Putkimaiset LED-valaisimet, jotka on sijoitettu kahteen ryhmään, esittävät hienovaraisesti asunnon 70-luvun sisäarkkitehtuurin.